lifeasmatildaa.blogg.se

Pink Image

Publicerad 2013-07-28 12:00:00 i TIPS,

IEN
Jag måste verkligen tipsa om den här parfymen den lukter super duper gott! Jag fick den i Julklapp förra året och jag har sätt den här på Dollar Store! Så jag tycker att ni ska kölpa den för att den luktar så gott
 
//Matilda<3

Nagellack - Gina Tricot Beuty Nails

Publicerad 2013-07-26 12:00:00 i TIPS,

 
_
icot
 Dom här Ngellacken är jätte fina till vardags och fest jag värkligen älskar dom! Dom hät nagellacken finns att köpa på Gina Tricot och ajag tror inte att dom är så dyra faktiskt så aa och det är bra pigment på alla nagrllacken!

HAUL

Publicerad 2013-07-24 21:59:46 i VIDEOR,

Twitter: matildalofblad
Instgram: matildalofblad
Kik: wilda11 Spama miiig!!
Snapchat: matildalofblad
Blogg: www.lifeasmatildaa.blogg.se

Onsdag

Publicerad 2013-07-24 17:16:44 i VARDAG,

Sola Sola Sola
 Ritade The Fooo i Sanden :))
På cykeln!;)
 
 
För Några dagar sen hittade jag min Cola med mitt namn på! :D
 
Kolla båten den var lite annorlunda!
 
 
Dom sista tre bilderna ser ni min packning och det är för att imorgon bitti ska jag och mamma åka till Färilla och det ska bli super duper kul! jag har skrivit lite inlägg så ni kommer få uppdatering! Det kommer också upp en video varje dag var jag ggör och det kommr upp på min videofyme och här samt på youtube och det kommer bli telefon filmat! min packning + Prat finns på min Youtube kanal så skicka gärna in där!
 
Kram Matilda:)
 
 
Uppdaterimg på Instagram och Twitter kommer också!
 

☮Information☮

Publicerad 2013-07-09 18:16:00 i VARDAG,

Heeeej!
 

Idag så åkte min Mamma till Finland för att hon skulle jobba så jag gjorde en lista vad hon skulle köpa på Ålandsfärjann och jag hoppasd att hon köper det jag ville ha! Och ni får se det när jag får det så jag kommer inte avslöja något! hehe.. 
 
Tog liite bilder med en ass bar hemisda som ni han hitta HÄÄR! 
Tack Fanny som visade mig den ;)<3
 
 
 
 

★Halloj★

Publicerad 2013-07-04 22:13:33 i Allmänt,

Idag så var jag på kurs med Glenn först och det gick ju super bra! :) och sen så hämtade jag och mamma Fanny hoa henne och så åkte vi hem till mig och då typ snackade vi lite och så åt vi mat men sen så åkte vi hem till henne och så åt vi middag och nu sitter vi och kollar film och snart så ska vi göra Ansiktsmask och det ska bli kul men aa vi får se vad jag gör imorgon så hörs vi då! Bloggar mer imorn så får ni mer bilder imorgon!

// Matilda ;)<3

En sak till The Fooo's nya låt Link up har kommit upp på Youtube och den är jätte bra! Så jag tycker att ni ska kolla på den! Men aa nu ska jag fortsätta kolla på film och kan inte lägga ut några bilder för att jag har jätte dåligt internet men det kommer imorgon lovar! ;)<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela