lifeasmatildaa.blogg.se

Shenie

Publicerad 2013-11-25 18:44:15 i Vardag,

Halloj länge sen jag bloggade vet men har två stora prov den här veckan i Spanska sen dansuppvisningen på Onsdag och ååå vad jobbigt! :'( Men skolan går alltid först och så är det! Men i helgen var jag i Kungshallen vid Hötorget och då var Albin Palmgren där Video kommer snart! Och Shenie hon bloggar grymt bra och jag var tvungen att ta bild med henne så hehe! Men jag ser inte bra ut på den bilden det kan jag säga men juppi, så stolt att jag vågade gå fram! 
Haha så ful men men älskar henne sjukt mycket ses! 

Kram! 

Söndag♡

Publicerad 2013-11-10 18:59:21 i Vardag,


 
Nu sitter jag på bussen på väg hem från The Fooo's Studio jag fick inte ta bild med dom men fick massor va kort på dom! Så när jag kommer hem så laddar jag upp bilderna! Lovar! 
Idag är det Solsidan älskar den serien eller hur man nu säger! Men idag så vaknade jag kolla på TV åt en smarrig frukost!  Kläde på mig och drog in till Stan med Fanny, Jennifer och Elin. Sen träffade vi en jätte snäll tjej vid studion som heter Julia hon var jätte trevlig!  Sen var vi där och väntade på dom men dom kom aldrig ut så man kunde ta kort med dom.. Ville så gärna! 
Men när jag kommer hem så blir det mjukis kläder på högsta nivå! Sen Solsidan! 
Förlåt för dålig uppdatering! 

Kram! 
XOXO Matilda ♡ 

Mot Stan!

Publicerad 2013-11-03 13:46:06 i Nöje,

Nu är jag och Fanny påväg till Stan vilket kommer bli riktigt kul vi ska shoppa hoppas att jag hittar något och så ska såklart fika! Bilder kommer ikväll! :)

Bild från We ❤️ It 

Kram! 
Matilda XOXO


Min lilla mysiga kväll

Publicerad 2013-11-01 20:45:58 i Outfits,

 
Så skönt att ha på mjukiskläder sätta på en film med en stor kopp te! Älskar mitt nya te ni får bild imorgon på det! Ska bli en bättre uppdatering nu!
 
Outfit
Tröja: Nike
Linne: H&M
Mjukisbyxor: H&M
Strumpor: Lindex
 
Kram! 
Matilda XOXO

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela